Maandagblog 9 november 2020

Een week geleden ging ik de uitdaging van Kim Munnecom aan: 365 dagen online zichtbaar zijn. Elke dag content delen: een Instagram post, een blog of een olietip. Week 1 zit erop en ik moet toegeven dat ik een paar keer (o.a. direct na het plaatsen van mijn eerste post haha) heb gedacht “waar ben ik aan begonnen?!” en dat ik het bijltje erbij neer wilde gooien. Toch heb ik doorgezet; ik was in staat om mijn gedachten te shiften en het is me gelukt om iedere dag iets te posten. Daar ben ik trots op; I f*cking did it gewoon. 

Elke dag iets bedenken is een mooie uitdaging, ik denk dat dit nu echt het moment is om serieus met een contentplanning aan de slag te gaan ;-). Wie mij al langer volgt en kent, weet dat ik dit al vaker heb geprobeerd maar er tot op heden nog niet in geslaagd ben. Terwijl er dagelijks inspiratie genoeg is! En volgens mijn statistieken is mijn interactie op Instagram met bijna 300% gegroeid. Consequent aanwezig zijn, draagt toch echt wel bij aan groei! 

Maar die groei overweldigt me ook en grijpt me af en toe naar de keel. Ik weet dat ik dit wil en ik vind het ook allemaal ontzettend leuk en spannend. Er komen ineens heel veel dingen op mijn pad, zowel zakelijk als privé, waar ik met 200% enthousiasme in mee ga. Een teken dat ik in alignment ben en aantrek wat ik wil. Maar het is ook nieuw en onbekend; ik weet niet precies wat me te wachten staat en dat vind ik stiekem doodeng.

Ik vind het tof als je met me meegaat op avontuur en me blijft volgen. Laat me ook vooral weten wat je wilt lezen; mijn Law of Attractionreis of ben je misschien benieuwd naar de oliën? Op fangirlgebied valt er op dit moment weinig te melden helaas haha maar van Italia kun je heel binnenkort gaan genieten met mijn nieuwe boek. Hij ligt nog niet bij de drukker, maar dat duurt niet meer lang. Ik geef mezelf bij dezen een mentale schop onder mijn kont om tempo te maken. Want een leuker kerstcadeau kan ik bijna niet bedenken ;-).

Gepubliceerd door

Your Twisted Sister

Blogger with a book. Fangirl for life with a thing for Mark Owen. Based in NL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.