Maandagblog 23 november 2020

Oh ik word zo blij van mijn Twisted Sister Office op zolder! Mijn eigen plekje met card board Mark naast me, twee ingelijste gesigneerde foto’s van Take That voor mijn neus op mijn opgeruimde bureau en Italiaanse (reis) boeken is mijn inspiratie om te schrijven letterlijk overal om me heen.

De afgelopen twee weken had ik last van opruimwoede. De zolder is al langer mijn (werk)plek, maar ik ben goed in verzamelen en dingen opstapelen. En heel lang kan ik over die stapel heen stappen, maar op een gegeven moment is het klaar. Dan moet er opgeruimd worden en ook meteen goed ook. Dus inmiddels heb ik er nog een kast bij en ben ik begonnen met het archiveren van ouwe meuk. Ondanks mijn werk is administratie bijwerken niet mijn meest favoriete hobby. Hence, die stapel papieren met het label (uit de labelmaker, dat dan weer wel ;-)) “archiveren” haha.

Tijdens het opruimen kwam ik ook mijn schriftjes tegen van vier jaar geleden. Het voelde heel dubbel om ze in mijn handen te hebben. Enerzijds vind ik het moeilijk om ze weg te gooien, anderzijds roept het een gevoel op, dat ik nooit meer wil voelen. Exact rond deze tijd zat ik toen in een periode die mijn leven heeft veranderd. Een stukje waar ik 100% verantwoordelijkheid voor neem maar waar ik me niet schuldig over hoef te voelen. Het heeft me juist veel geleerd en misschien nog wel meer gebracht. Zo bracht het me mijn blog en mijn eerste boek, leerde ik veel leuke nieuwe mensen kennen, maar verwaterden ook veel contacten omdat mijn kijk op het leven zo is veranderd. 

Inmiddels ligt mijn tweede boek bij de drukker! Wie had dat vier jaar geleden kunnen bedenken? Een uit de hand gelopen hobby? Ik dacht het niet! Ik ben bezig met het verwezenlijken van mijn droom. Dat dit niet in ieders straatje past, is prima. Ik zal het nooit voor iedereen goed genoeg doen. Zolang het voor mijzelf maar goed voelt.

En zo was ik vorige week maandag ook klaar met mijn eigen bullshit excuses. Het boek was goed. Klaar! Oprichtster en hoofdredacteur van ciaotutti.nl Saskia Balmaekers heeft het gelezen en gecorrigeerd en ze moest erom lachen! Welk groter compliment kun je krijgen?! Mijn grote inspirator en steun en toeverlaat in het buitenland, Travel Counsellor Vivianne Bongers-Duchateau, stuurde me een mailtje waarvan me acuut de tranen in de ogen sprongen, zo mooi. En dan zat ik te twijfelen over punten, komma’s en voetnoten. Of vervolgens te klooien in Publisher, een gratis versie van Canva en Adobe InDesign waar ik geen hol van snapte. Klaar met die bullshit Steef! Als Bookadew het aanbiedt tegen een kleine meeprijs, waarom zou je dan nog langer zelf zo moeilijk doen?! Kies de weg met de minste weerstand en het floept! Dat is tenminste wat ik van Kim leer ;-).

En zo plaatste ik op woensdagavond 18 november een order voor 50 exemplaren en zat er nog geen 12 uur later een prachtig cover ontwerp in mijn mailbox. Precies volgens mijn wensenlijstje, helemaal #Steefproof 🙂

Gepubliceerd door

Your Twisted Sister

Blogger with a book. Fangirl for life with a thing for Mark Owen. Based in NL.

Eén gedachte over “Maandagblog 23 november 2020”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.